El Mag Hausson torna amb els seus trucs a La Seca Espai Brossa. ‘Una hora molt màgica’ és, com indica el títol, un muntatge de 60 minuts. La particularitat d’aquest espectacle és que el guió el marquen els espectadors.

Després d’una breu presentació, una pantalla mostra 16 conceptes (caos, sommelier, cub de Rubik, pensaments…) vinculats a 16 números d’il·lusionisme. És el públic qui en tria sis, que confegeixen l’escaleta central del muntatge.

Guió cuinat “ad hoc”

“En un breu entreacte de dos minuts he de decidir com ordeno els números demanats, per una qüestió de ritme i per no repetir fórmules”, explica Jesús Julve, “Hausson”. L’il·lusionista intercala alguns jocs de mans clàssics del seu repertori entre els números triats pel públic.

Manipulacions de cartes, peces de ruleta o boles s’alternen amb incursions en el mentalisme i les prediccions. La participació d’espectadors cridats a escena és constant. També “l’estil galant”, marca de la casa.

El mes de juliol s’acaba la concessió per gestionar La Seca que ostenta el tàndem Bonnin-Hausson. A partir de llavors la Fundació Joan Brossa, que presideix Vicenç Altaió (amb seu veïna a l’espai), s’encarregarà també de l’Espai Brossa. L’espectacle, en cartell fins al 28 de març, és el darrer de Julve com a gestor de la sala.