Com cada Nadal, Jesús Julve, de nom artístic Hausson, fa funcions a l’Escenari Joan Brossa. Aquesta vegada amb ‘Top magic’.

Segons el mag, l’espectacle és una selecció dels números de màgia que més li agraden, o amb els que se sent més còmode.  ‘Top magic’ inclou deu números, cadascun dels quals presentat amb un títol, explicatiu, metafòric o humorístic. Títols com ‘No és igual una ampolla de vi que de cervesa’ (un joc de manipulació d’ampolles)  o ‘Això pot acabar malament’ (un número amb una pistola de “paintball”, que dispara un espectador). Màgia de saló i de proximitat, que inclou números de manipulació i, sobretot, d’endevinament; i en què la participació dels espectadors és constant. L’acompanya a escena Carles Arquimbau, en el paper d’un regidor força mandrós. L’espectacle acaba amb un número que és canvia cada dia durant les 25 funcions que Hausson fa a La Seca Espai Brossa (entre el 12 de desembre i el 6 de gener).

Premi Nacional de Cultura

Aquest 2018 Jesús Julve ha rebut el Premi Nacional de Cultura, i s’ha convertit en el primer il·lusionista a merèixer aquesta distinció. Durant l’estada de ‘Top magic’ a La Seca Espai Brossa, es pot veure, situada rere la grada d’espectadors, una petita exposició. Es tracta d’una col·lecció particular de Hausson, composta per 23 figuretes de mags fent diversos números (levitació, jocs de mans amb cartes, etc…). Són obra del seu amic Miquel Aneas, propietari d’El Capricho, un museu particular de màgia al Poble-sec.