Julio Manrique dirigeix a La Villarroel ‘Love, love, love’, la que podria ser la seva darrera posada en escena abans d’agafar les regnes del Teatre Lliure el mes de febrer del 2024. Signada per Mike Bartlett, va ser premi a la millor obra nova en l’edició del 2011 dels Premis Nacionals de Teatre del Regne Unit.

El títol té a veure amb el punt de partida de la peça, que ens trasllada al Londres del 1967, la nit que els Beatles van estrenar la icònica ‘All you need is love’ en un programa de la BBC emès via satèl·lit a tot el món. És la nit en què es coneixen els protagonistes —la Sandra i el Kenneth (Laia Marull i David Selvas)—, dos hippies la vida dels quals l’obra ressegueix en dos moments més: els anys 90 i el 2011.

Xoc generacional

Apareixen llavors la Rosie i el Jammie (Clara de Ramon i Marc Bosch, qui també fa inicialment de germà del Kenneth) i, amb ells, el xoc generacional. “Una joventut emprenyada, que té la sensació que no ha tingut les mateixes oportunitats que els seus pares”, apunta Manrique. “En les funcions prèvies hem vist com la gent jove s’hi sent identificada. També els més grans, que s’identifiquen amb el desencant respecte a certs ideals”, afegeix.

En ser preguntat sobre com vol que sigui la programació del Teatre Lliure que dirigirà a partir de l’any que ve, Manrique assegura que “hi cap tot, però ha d’interessar el públic. Pots fer coses en llenguatges molt moderns però de manera que la gent ho entengui i s’hi senti interpel·lada”.