La inauguració de l’exposició conjunta del Museu Picasso i la Fundació Joan Miró és un dels grans esdeveniments artístics de l’any a Barcelona. Aquest divendres, 20 d’octubre, ha estat el primer dia amb públic, amb una jornada de portes obertes que ha estat un èxit.

Els primers visitants que han pogut gaudir de franc de l’experiència s’han mostrat ben satisfets. Entre el públic, molts barcelonins, però també turistes i ciutadans espanyols d’altres punts del territori. La mostra aplega algunes de les obres més emblemàtiques dels dos artistes i que mai abans no s’havien exposat a la ciutat.

Els espectadors de betevé també han pogut entrar als dos equipaments a través de les nostres càmeres. Durant una hora i mitja de programa en directe han pogut gaudir d’un recorregut pel Museu Picasso i per la Fundació Joan Miró, a través de diversos equips de betevé i amb les explicacions de les cocomissàries de la mostra.

Oportunitat única per veure obres arribades de París, Londres, Madrid i Washington

La mostra és una oportunitat única per veure obres de Pablo Picasso i de Joan Miró que han trepitjat ben poc Barcelona, com ‘La masia’ (1921-1922) i ‘Dona, ocell, estrella’ (1966-1973), de Miró, i ‘Figures a la vora del mar’ (1931) i ‘Les tres ballarines’ (1925), de Picasso. Algunes han arribat de punts destacats com el Museu Nacional Picasso de París, la Tate Gallery de Londres, el Museu Nacional Reina Sofia, la National Gallery of Art de Washington i el Centre Pompidou.

Entrades gratuïtes amb reserva el primer dia

Els dos museus han obert al públic aquest divendres amb una jornada de portes obertes. L’entrada, per tant, aquest primer dia és gratuïta. Això sí, calia inscriure-s’hi prèviament a través de les pàgines dels dos espais.

La mostra conjunta es podrà visitar fins al 25 de febrer i, llevat dels dies de portes obertes habituals, s’ha establert una entrada combinada que permetrà visitar els dos museus a un preu de 22 €. Per tant, comprar el tiquet doble suposa un estalvi de sis euros respecte a comprar les entrades per separat (28 €).