Presentació de la temporada 2023/2024 del TNC.

El Teatre Nacional de Catalunya ha batut aquesta temporada un nou rècord històric d’abonaments. El nombre d’abonats actualment és de 5.701, cosa que ha provocat que ja s’hagin esgotat. Cal remarcar que d’aquests 798 són joves de fins a 35 anys. Així ho ha fet saber el mateix TNC en una nota de premsa emesa aquest matí de dimecres. El rècord anterior s’havia fixat l’any passat amb 5.634 abonaments venuts, per tant les xifres d’aquest any confirmen la tendència positiva que la temporada passada ja s’entreveia.

La temporada teatral 2023/2024 al TNC es va inaugurar el 16 de setembre sota el lema “La memòria, un canvi invencible”. Una gran part del públic més fidel va assegurar-se els abonaments gràcies al període de venda exclusiva, que va comprendre del 31 de maig al 31 d’agost, i a partir de l’1 de setembre es van posar a la venda les entrades generals per a tots els espectacles de la temporada.

Fins a 10 espectacles amb l’abonament més car

Entre els abonaments que s’oferien (ara ja exhaurits) hi havia paquets que oscil·laven entre els 48 i els 300 euros, depenent del nombre d’espectacles inclosos. El més petit permet assistir a dos espectacles de forma individual i el més extens dona entrada a 10 espectacles amb acompanyant. Permet triar entre els 21 espectacles de la temporada 2023/2024 i ofereix avantatges com el canvi il·limitat d’entrades, un descompte de fins al 49 % i reserva preferent en espectacles i activitats gratuïtes del TNC.

‘La plaça del Diamant’ i ‘Els Watson’, els plats forts

Des d’aquesta tardor fins al juliol de l’any vinent, passaran 41 espectacles de programació ben variada per les diferents sales del Teatre Nacional. Entre els que s’inclouen dins l’abonament hi figuren títols destacats com ‘La plaça del Diamant’, ‘De Nao Albet i Marcel Borràs’ (tots dos muntatges actualment en cartell), ‘La madre de Frankenstein’, ‘Paraíso de los negros’ i ‘Els Watson’.