Cues 48 h Open house barcelona 2022

Llargues cues per visitar alguns edificis del 48h Open House Barcelona 2022. Aquest matí, s’han registrat tres hores d’espera per accedir a l’Arc de Triomf i també a la Casa de les Punxes. Al migdia s’ha arribat a les quatre hores de cua per visitar en primícia la Fundació Julio Muñoz Ramonet, tot i que a la tarda la situació ha millorat perquè s’ha ampliat el nombre de visites simultànies amb més voluntaris. A la Casa Tosquella o la Model el temps d’espera màxim ha estat d’unes dues hores. Els organitzadors informen que durant una estona s’han tancat les cues dels accessos per visitar la Fundació Julio Muñoz Ramonet, els Vitralls Bonet i l’Habitatge Passivhaus al Poblenou per evitar aglomeracions.

En canvi, el temps de d’espera ha estat mínim en altres edificis que també obren portes aquest cap de setmana, com ara el Maremagnum, el Port de Barcelona o les Cavallerisses de la Guàrdia Urbana, situades al carrer de Wellington, 1.

Informació al minut del 48h Open House Barcelona

L’organització informa, a través de les xarxes socials, de la situació d’aforament i cues dels diferents monuments que es poden veure dins la programació. D’aquesta manera, es facilita que els usuaris puguin estalviar-se algunes cues.

cavallerises 48 h Open House Barcelona 2022