La sèrie de betevé Les Molèsties‘ ha resultat guanyadora d’un Premi Zapping en la categoria de televisió local, “ex aequo” amb el format ‘Cuina x sorpresa’, de Canal Taronja – Fundació Ibada.

Els guardons s’han lliurat aquest dimecres en una gala que s’ha pogut seguir en directe a través del canal de YouTube de Telespectadors Associats de Catalunya, l’associació que els organitza. La gala dels Zapping, que enguany celebren el 25è aniversari, s’havia de fer al TNC el mes de març passat, però es va anul·lar per la pandèmia. 

Les Molèsties‘ és una sèrie de betevé protagonitzada per Roger Coma i David Verdaguer, de la qual s’han emès dues temporades que es poden veure al web de la cadena. “Tot allò que ens molesta ens fa més forts. O més suaus”.  Aquesta és la màxima de ‘Les molèsties’, en què Roger Coma torna a fixar-se en clau d’humor en els canvis que comporta la vida a partir dels 30 anys.

Els Premis Zapping, organitzats per Telespectadors Associats de Catalunya, premien la qualitat i no l’audiència. Els consumidors i els usuaris són els qui escullen els finalistes en cada categoria. 

En la resta de categories, els guanyadors dels XXV Premis Zapping han estat:

 • Sèrie: ‘Hierro’ (Movistar+ – Portocabo – Atlantique Productions – ARTE)
 • Actriu: Aitana Sánchez-Gijón (‘Estoy vivo’ – La1 – Globomedia – Good Mood)
 • Actor: Álvaro Morte (‘La casa de papel’ – Antena 3 – Netflix – Vancouver Media)
 • Programa d’entreteniment/concurs: ‘Polònia’ (TV3 – Minoria Absoluta)
 • Presentador/a: Cayetana Guillén Cuervo (‘Versión española’ – La 2)
 • Programa cultural/divulgatiu/documental: ‘Diario de un nómada’ (La 2 – Silver Rider Prodaktions)
 • Videojoc: Blacksad under the skin (Pendulo Studios)
 • Iniciativa a la xarxa: canal de YouTube La Hiperactina, de Sandra Ortonobes, comunicadora i científica que utilitza el seu canal per a la divulgació de la biomedicina i el cos humà. 
 • Premi especial a RTVE per l’emissió de dos formats familiars la nit dels dissabtes. “Amb ‘Prodigios’ i ‘Vaya crack’, la cadena pública aposta per la promoció de l’esforç, la cultura i la televisió de qualitat”.
 • Premi grups d’anàlisi de programes a ‘Justo antes de Cristo’, de Movistar+ i La Terraza Films, “una comèdia que equilibra humor, ironia i enginy amb guions intel·ligents, grans interpretacions i una ambientació original”.
 • Premi valors a ‘El got d’aigua’, de TV3, “per fomentar l’esperit crític i la tolerància vers diferents formes d’entendre la vida i la societat, en un espai de debat i reflexió en què els joves són els protagonistes”.
 • Premi millor contingut en línia positiu per a menors al videojoc didàctic Happy 8-12 i Happy 12-16, ideat per la Universitat de Lleida i desenvolupat per Kaneda Game, “per ajudar en la resolució assertiva de conflictes i la prevenció de l’assetjament escolar a través de l’educació emocional”. 

Podeu veure les dues temporades completes de ‘Les molèsties‘ aquí:

Temporada 1:
‘Les molèsties de casar-se’. Capítol 1
‘Les molèsties de treure’s el carnet’. Capítol 2
‘Les molèsties de ser un mateix’. Capítol 3
‘Les molèsties del cul’. Capítol 4
‘Les molèsties de fer un regal’. Capítol 5

Temporada 2:
‘Les molèsties del vàter’. Capítol 1
‘Les molèsties del “coaching”‘. Capítol 2
‘Les molèsties de la natura’. Capítol 3
‘Les molèsties del pare’. Capítol 4
‘Les molèsties de la secta’. Capítol 5