La química entre el Jorge, més conegut com a Recycled J, i l’Aleesha és innegable. En entrar a l’estudi es pot comprovar que ‘Angelito’, el tema conjunt que acaben de presentar, ha nascut perquè en tenien ganes. No amaguen que volien provar, amb aquest, el seu costat més pop, i ho han aconseguit. Això sí, l’R&B és el que més ha marcat les seves trajectòries, i això es fa palès en les seves “playlists” personals, en què no hi falten Ashanti, Alicia Keys, Usher, Brandy, Timberlake… Queda clar, oi? I estigueu atents, perquè a més estrenem el més nou d’Aleesha, on la descobrim més fosca i experimental que mai!

També entre prínceps i princeses de l’R&B es va educar l’oïda de Demmy Sober, nascuda a Bèlgica però tan “catalana com el pa amb tomata”, que ens visita per presentar una cançó en què ha volgut tornar als sons que més la poden representar. ‘Can’t get over’, produïda per Swallow X, sona fresca, sona a futur… Però espereu: per què no ho comproveu vosaltres mateixos?

I encara tenim més: la banda Pantocrator, de qui fa unes setmanes estrenàvem el descarat ‘No te puto pilles’, venen a parlar, sobretot, del present, del seu segon EP, ‘La massacre de putis’, però també, inevitablement, de futur proper: amb tan sols un any de vida ja han aconseguit que el seu nom aparegui al cartell del Primavera Sound 2020!

I l’star-system està que bull, amb novetats de pesos pesats de la indústria com són Lady Gaga, Taylor Swift, Bad Bunny o el seu col·lega J Balvin.

Una ‘Habitació 910’ molt atapeïda en què encara queda lloc per a vosaltres: hi entreu?