betevé

Diumenge, 8 de març, amb motiu de la vaga feminista, l’activitat de betevé a televisió, ràdio, web, xarxes socials i YouTube quedarà alterada. Es preveuen serveis mínims d’informatius del 50 % a televisió, amb emissions previstes a les 14, 18 i 20 h, a beteve.cat i a @btvnoticies.

La programació de televisió de betevé se centrarà en reemissions de formats de temàtica feminista durant tot el dia.

Entre d’altres, es podrà gaudir dels concerts de LaboratoriA, Laura Ferrer Rozada, Mendra, Andrea Motis i Sofia Coll al ‘Feeel’, l’especial ‘Dones i ciència‘ del ‘Deuwatts’, ‘On són les dones?‘ del ‘Lògic’, i un programa especial de ‘La cartellera‘ protagonitzat per dones, amb pel·lícules dirigides i/o protagonitzades per dones, a les 19 h. Molts d’aquests continguts ja estan disponibles al web de betevé. El detall d’horari d’emissions a televisió per al 8-M es pot consultar en la pàgina de programació de beteve.cat.

També s’emetran les pel·lículesActrius‘ (22.15 h), dirigida per Ventura Pons i interpretada per Núria Espert, Rosa M. Sardà, Anna Lizaran i Mercè Pons; i a continuació ‘Maria Antonieta‘ , dirigida per Sofia Coppola i interpretada per Kirsten Dunst i Jason Schwartzman.

Pel que fa a la ràdio, la programació habitual serà substituïda per emissions de blocs musicals que inclouran només cançons interpretades per dones, i a la nit, ‘Radio Africa‘, dirigit per Tania Adam. Es podrà seguir al 91.0 fm i “en streaming” a través del web.

Durant tota la setmana, “El matí de Barcelona” ha dedicat el seu espai de debat, ‘Hastag Barcelona‘, a temes feministes, com el paper de les dones com a cuidadores, el lideratge femení, les dones com a creadores d’opinió i l’organització de la vaga del 8-M.