Van contra rellotge. Només els queden pocs dies per acabar el curtmetratge que estan realitzant. Són un dels 10 equips que participen en el Landscape Film Festival, un concurs de curtmetratges en què es barrejen cineastes amateurs i professionals amb l'objectiu de fer un curt en 15 dies, una feina que normalment s'allarga durant quatre o cinc mesos. L'experiment, que els participants fan sense cobrar, és una bona manera de fer contactes i guanyar experiència. MALCOLM MCCARTHY, actor "No et repta només com a actor sinó com a persona perquè és amb molt poc temps crear alguna cosa amb un grup de persones que no coneixes de res". HEGEL PEDROSA, tècnic de so i músic "Conocer gente y poder hacer mi trabajo y desenvolverme un poco en esto e ir tratando de hacer un vínculo profesional y también personal". Al darrere d'aquest projecte hi ha la Marta Ordeig. Va organitzar la primera edició del Landscape l'any passat a Berlín. La idea és anar canviant de ciutat en cada edició. En la d'aquest any, la de Barcelona, hi han participat 100 professionals entre actors, directors i tècnics. MARTA ORDEIG, fundadora del Landscape Film Festival En funció dels perfils intentem crear equips interdisciplinars on es cobreixein tots els perfils i a més a més busca que el grau d'experiència que els equips sigui similar, és a dir que es barregin amateurs i professionals en tots els equips". Tots els curtmetratges es podran veure el 30 d'abril als Cinemes Aribau, on també es lliuraran els premis d'aquesta segona edició del Landscape Film Festival.

El festival proposa un experiment: reduir a 15 dies una feina que, habitualment, s’allarga durant quatre o cinc mesos. Per aquesat raó, els cineastes -amateurs i professionals- treballen contra rellotge per acabar la peça audiovisual. És una tasca que fan sense cobrar però els suposa una bona manera de fer contactes i guanyar experiència.

Els curts es projectaran el 30 d’abril als Cinemes Aribau, el dia en què també es lliuraran els premis d’aquesta segona edició.