Crits, samarretes pintades, somriures i una llarga cua per veure els Auryn a la Sala Razzmatazz. A les portes de la sala hi havia gent de totes les edats fent cua, però sens dubte hi predominaven les noies adolescents. Moltes ja han assistit a altres concerts dels Auryn, però avui tampoc no s’ho han volgut perdre.

El grup va llançar el primer treball, ‘Endless road’, de forma independent i es va convertir en tot un èxit. Va ser d’aquesta manera que Warner Music Spain els va descobrir i va fer una reedició d’aquest àlbum, que es va convertir en un dels més descarregats a iTunes i Promusicae.

El llançament del nou disc, ‘Anti-heroes’, va ser el 26 de març d’aquest any i la cançó de presentació, ‘Heartbraker’, un èxit de composició pròpia. Aquest àlbum segueix en la mateixa línia que el primer, s’hi poden trobar cançons tant en anglès com en castellà.

L’èxit més important de la banda va venir amb el llançament del tema ‘Don’t give up my name’, una composició pròpia que ha recorregut ràdios, televisions i diaris del panorama espanyol. Ara mateix és el grup que congrega més fenomen fan a tot l’estat. L’any passat es va convertir en la major revelació pop nacional.

Tot aquest èxit aviat va venir acompanyat de premis. Auryn van rebre el premi artista revelació a la gala de Disc de l’Any de TVE, dos premis Neox Awards i recentment també es van fer amb el premi 40 principales a l’artista revelació.