La sèrie ‘Otro Cuento Más’ que s’emet al programa Tube d’Assaig de BTV ha aconseguit aquest dijous el finançament necessari per dur a terme la segona temporada. Els espectadors han ingressat els 40 euros que faltaven per arribar a la fita dels 3.100 que s’havien marcat els quatre estudiants de comunicació de la Universitat Pompeu Fabra que hi ha al darrere del projecte.

La sèrie, que narra un triangle amorós entre alumnes universitaris, és la segona que BTV ha emès des que va començar el programa, aquest setembre. La primera va ser ‘El mort viu’, que va guanyar un Ondas a la millor ficció d’Internet. ‘Tube d’assaig’ pretén ser una plataforma perquè joves estudiants de comunicació puguin tirar endavant els seus projectes. Els espectadors poden veure en directe i en la pantalla un comptador actualitzat de la campanya de microfinançament a la plataforma Verkami. D’aquesta manera, i si creuen que la sèrie mereix seguir endavant, poden col·laborar-hi i fer-ne possibles les temporades següents, que s’emetran per BTV.

Ara que ‘Otro cuento más’ ha aconseguit els diners, BTV estrenarà el primer capítol d’una nova sèrie que també busca finançament. Es titula ‘5 minuts tard’ i es podrà veure per primera vegada aquest diumenge a dos quarts de 10 de la nit.