És la primera vegada que la sala FlyHard, especialitzada en teatre contemporani, programa un festival de música. Les dimensions reduïdes i l'aforament, d'unes 40 persones, es posicionen com els principals atractius del festival A Tocar. PABLO LAMMERS, fundador de la Sala FlyHard "Nosaltres teníem moltes ganes des de feia temps de fer música a la sala feia quatre anys que feien teatre de petit format però trobàvem que era un lloc com idoni per la proximitat i per la sonoritat de la sala que és molt bona." Una de les principals apostes del festival va ser Lluís Cartes, cantautor i multiinstrumentista andorrà, que, acompanyat dels Fluxes, va presentar un espectacle suau i intimista carregat amb acurades harmonies vocals. LLUÍS CARTES, músic i compositor "Ser tres a la banda i fer tres veus crec que dóna una riquesa superguai al que és la veu." El repertori comprenia temes dels seus tres discos, composicions que barregen la ironia i crítica social a les seves lletres, amb la dedicatòria al ministre Wert de la cançó 'un problema fet ofici' . LLUÍS CARTES, músic i compositor "Quan escric és perquè tinc la necessitat de dir alguna cosa, de dir una cosa interior meva o de plasmar-ne alguna que està passant al voltant, que molta gent ho sap per intentar canviar les coses potser." El grup també va retre el seu homenatge a clàssics de la música catalana amb temes de Pau Riba i Albert Pla. El festival a tocar s'acomiada amb l'actuació instrumental d'Hysteriofunk grup en què en Lluís Cartes també participa, en aquest cas com a bateria.

El grup va presentar els temes dels seus tres discos, un seguit de lletres iròniques i crítiques sobre la societat actual guarnides amb acurades harmonies vocals. És un espectacle ple d’interaccions amb el públic amb molt d’humor.

El festival acaba aquesta nit amb l’actuació d’Hysteriofunk, grup en què també participa en Lluís Cartes, en aquest cas, com a bateria.