RAMON SIMÓ, director del Grec "Ha sigut una recepció fantàstica. La gent, com pocs anys, se m'acosten espectadors a dir-me que el programa els agrada molt i que s'ho han passat molt bé i també a criticar-me coses, cosa que m'encanta."

Simó ha destacat la bona acollida de les propostes de dansa i del Mini Grec i ha destacat que el muntatge teatral més vist ha estat ‘La partida’, de Patrick Marber. Simó ha avançat que 11 produccions, entre les quals hi ha l’espectacle de La Fura dels Baus ‘MURS’, tindran explotació internacional.

El director del festival ha explicat també que la propera edició serà més reduïda en nombre d’espectacles i ha assegurat que se sent molt satisfet de la resposta de públic i crítica. Sobre la recepció per part del públic, Simó ha dit que és l’edició en què més espectacles s’han esgotat “tant de petit com de gran format”. Així ha passat amb muntatges com ‘El testament de Maria’ o ‘Tasta, olora, toca…’, i els espectacles musicals d’Olafur Arnalds i Iván Ferreiro.

El director del Grec creu que les xifres confirmen l’aposta per la programació contemporània i compromesa amb el moment social. “Tanquem amb bones xifres i anem complint els objectius que ens vam proposar fa dos anys”.