Un jove forçat per les circumstàncies a treballar en una Apple Store on els venedors es comporten com membres d'una secta. J. CASANOVAS, P. MIRÓ i G. CLUA, autors i directors "Creiem que és molt significatiu d'avui dia. Diu molt de com entenem, no només l'electrònica de consum, sinó el que significa més enllà, no. Gairebé s'ha convertit en una religió, no." Un esquizofrènic que veu en el Twitter una arma per erigir-se en el nou Lenin dels "indignats" del 15-M. I un informàtic amb problemes de parla que revoluciona el món dels mòbils. No sabem qui dels tres autors i directors és al darrere de cadascuna de les tres històries. De fet, afirmen haver encarat, a partir de l'encàrrec de Lluís Pasqual, un treball de creació conjunta. J. CASANOVAS, P. MIRÓ i G. CLUA, autors i directors "Hem servit una mica la companyia i no tant un discurs autoral. No tant voler parlar d'un tema, perquè és difícil també, a tres bandes, unificar un discurs." Els mateixos creadors assumeixen les limitacions de la proposta. Els tres episodis de 'La revolució no serà tuitejada' estan relligats amb camisa de força i el resultat final té caire d'experiment. Però la tria de Lluís Pasqual per formar companyia jove es demostra encertada. Són Laura Aubert, Javier Beltrán, Paula Blanco, Pol López, Mima Riera i David Verdaguer. Joves però sobradament preparats.

‘La revolució no serà tuitejada’ són en realitat tres històries, escrites cadascuna per un dels autors tot i que tots tres n’assumeixen l’autoria col·legiadament. Els protagonistes són, respectivament, un jove forçat per les circumstàncies a treballar en una Apple Store, on els venedors es comporten com membres d’una secta; un esquizofrènic que veu en el Twitter una arma per erigir-se en el nou Lenin dels “indignats” del 15-M; i un informàtic amb problemes de parla que revoluciona el món dels mòbils.

Els mateixos creadors assumeixen les limitacions de la proposta. Els tres episodis de ‘La revolució no serà tuitejada’ estan relligats amb camisa de força i el resultat final té caire d’experiment. Però la tria de Lluís Pasqual per formar companyia jove es demostra encertada. Són Laura Aubert, Javier Beltrán, Paula Blanco, Pol López, Mima Riera i David Verdaguer. Joves però sobradament preparats.