Les opcions són múltiples. Es pot anar a veure ‘Jazz en viu… Swing!’ al Palau de la Música; l’òpera ‘La petita Flauta Màgica’ al Gran Teatre del Liceu; ‘La Iaia amb la Cobla Bisbal Jove’ a lLAuditori; l’espectacle de dansa i hip-hop ‘Kulbik Dance Company’ al Mercat de les Flors, o l’obra ‘La revolució no serà tuitejada’, al Teatre Lliure de Gràcia. En total, cinc equipaments de la ciutat ofereixen 3.900 entrades per a 62 espectacles, escollits entre la programació de la temporada. Per anar-hi, els joves de 12 anys empadronats a Barcelona rebran a casa un quadern amb 11 tiquets que podran bescanviar per entrades en aquests equipaments. Això sí, hi hauran d’anar acompanyats d’un major de 18 anys. Les invitacions seran vàlides fins al 30 de setembre de 2014 i s’hauran de canviar a les taquilles de cada espai, excepte les que corresponen al Mercat de les Flors, que s’han d’anar a buscar a Tiquet Rambles.

A més dels espectacles, també es podran visitar gratuïtament sis museus municipals: el Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes, El Born Centre Cultural, Museu de la Música, Museu d’Història de Barcelona, Museu Frederic Marès o Museu de les Ciències Naturals.

El consistori destinarà 180.000 euros al projecte, amb la fita de “crear nous públics”, ha afirmat el tinent d’alcalde de Cultura, Jaume Ciurana.