Obres d'art que van des dels 100 euros fins als 16.000, són alguns dels exemples que es poden veure a la Fira d'Art Contemporani Swab. És un espai destinat als galeristes, que exposen 500 obres de 150 artistes diferents, i que pretén incentivar el col·leccionisme perquè sigui més accessible a tothom. De les 53 galeries que hi exposen, tretze en són catalanes. Una ho fa per primera vegada i, per la dificultat de tenir una galeria fixa, ha buscat una alternativa per apropar l'art al públic. Pintures, escultures, art abstracte i noves tècniques pictòriques omplen la Fira Swab, que estarà oberta fins diumenge.

La Fira Swab s’ha inaugurat aquesta tarda, amb obres d’art que van des dels 100 euros fins als 16.000, i té com a fita incentivar el col·leccionisme i fer-lo accessible a tothom. De les 53 galeries que hi exposen, 13 són catalanes. S’hi poden trobar unes 500 obres, entre pintures, escultures, art abstracte i noves tècniques pictòriques. D’entre les peces, destaquen les obres hiperrealistes com l’home porc de Noe Serrano o les escultures humanes de Samuel Salcedo.

La fira, que se celebra al Pavelló Italià de la Fira de Barcelona, estarà oberta al públic general a partir de divendres i fins diumenge; les entrades tenen un cost de 10 euros. La Fira Swab va començar l’any 2007 a Barcelona i el 2010 es va traslladar al recinte firal de Montjuïc. Ara fa un any, amb la intenció d’arribar a tots els públics, va exposar obres d’art en llocs del centre de la ciutat, com les escales del metro.