L’Escola la Farigola de Vallcarca celebra aquest cap de setmana els 100 anys amb un munt d’activitats que omplen el centre dissabte, 11 de març. Una de les activitats que ha creat més expectació ha estat la que ha protagonitzat Joan Manuel Serrat, que ha interpretat el seu reconegut tema ‘Paraules d’amor’. Ho ha fet acompanyat de l’artista Jofre Bardagí, a la guitarra.

La participació dels dos artistes a la festa de la Farigola no és casual, ja que Bardagí hi va estudiar i les filles de Serrat, també. El cantautor, ja retirat dels escenaris, ha aprofitat per fer un breu discurs en què ha reconegut que ha estat tot un gust haver estat pare a l’escola i espera que en un futur proper l’Institut de Vallcarca sigui una realitat.

Soc aquí com a pare d’exalumnes i alhora com a veí agraït amb una escola pública que tant de bé ens ha fet a tots els que hem tingut ocasió de gaudir-ne”
Joan Manuel Serrat

El cantautor assegura que les seves filles s’estimaven el centre: “Les meves filles volien que arribés el dilluns per tornar a l’escola. Nosaltres també”, ha ironitzat Serrat just abans de cantar ‘Paraules d’amor’.