JOAN CHAMORRO, director del Jazzing "La nostra feina és començar amb un estil popular i que a partir d'aquí la gent pugui conèixer altres coses com aquesta gran història de l'Ernesto Aurignac." ERNESTO AURIGNAC, saxofonista i compositor "Es un concierto para una formación muy especial que es un hÍbrido entre orquestra de jazz y orquestra de classico y nada, són composiciones originales, y llevamos mucho tiempo preparÁndolo y muchas ganas de actuar."

Lee Konitz o Duke Ellington són alguns dels grans noms del jazz als que Ernesto Aurignac ret homenatge en les seves composicions. Peces que ha presentat acompanyat de la seva orquestra davant el públic del Sant Andreu Teatre. Aurignac està considerat un dels joves de l’escena jazzística amb més projecció internacional.

L’actuació és una de les últimes propostes de la segona edició del Jazzing, el Festival de Jazz de Sant Andreu que dirigeix Joan Chamorro i que aquest setembre presenta un programa amb un vintena d’activitats que tenen per objectiu acostar aquest gènere a tots els públics.