El públic del Primavera Sound 2022 no està content amb l’organizació del festival. Després de la primera nit de concerts, les xarxes socials s’han omplert de crítiques per les cues “quilomètriques” per aconseguir beguda o menjar, per anar al lavabo o canviar d’escenari. Els assistents critiquen la manca de personal per atendre el volum de persones que s’hi van aplegar i alguns, fins i tot, asseguren que es van sentir insegurs perquè no es podien moure.

“Trist”, “vergonyós” o “perillós”

Els usuaris han descrit la situació amb adjectius com “trist”, “lamentable”, “vergonyós” o fins i tot “insegur” i “perillós”. Alguns asseguren que han anat a Primavera Sound diverses vegades i que no havien viscut mai una situació semblant. En aquest sentit, hi ha qui qüestiona a l’organització el volum de públic permès, amb 200.000 entrades venudes.

El que també ha fet saltar les alarmes és que aquestes aglomeracions s’hagin produït en dijous i alguns temen que la situació s’agreugi durant el cap de setmana. Altres han recorregut a la ironia per descriure la situació.