Aquest divendres, les mítiques fonts de Montjuïc han tornat a lluir amb el seu màxim esplendor, després que el 7 de gener s’iniciessin les tasques de conservació anuals, que han inclòs la desinfecció dels vasos o els 600 vidres de l’interior de la font.

Les operacions més importants han estat la millora del sistema de sonorització i la incorporació de llums LED a les cascades de l’eix Maria Cristina, que consumiran menys energia i permetran donar color a les cascades. Durant aquests dies també es reparen i netegen les fonts de l’avinguda de la Reina Maria Cristina.

Ara es podrà gaudir de l’espectacle tots els divendres i dissabtes de les 19 a les 21 h, fins al 30 d’abril. L’horari d’estiu començarà a funcionar l’1 de maig: fins al 30 de setembre, les coreografies es duran a terme de les 21 a les 23.30 h de dijous a diumenge.

La Font Màgica de Montjuïc rep cada any al voltant de 2,5 milions de visitants i és una icona reconeguda de la ciutat a tot el món des que es va crear amb motiu de l’Exposició Internacional de l’any 1929. Podeu consultar la programació detallada de la font en aquest enllaç.