James Blunt al festival Jardins Pedralbes

(ACN) El Festival Jardins de Pedralbes ha tancat la desena edició amb més de 90.000 assistents i un 97,53 % d’ocupació, segons han explicat els organitzadors a través d’un comunicat. L’edició d’aquest any s’ha celebrat entre el 7 de juny i el 24 de juliol, amb 34 concerts a l’auditori principal. De fet, 22 d’aquests concerts han aconseguit vendre totes les entrades.

El festival tancarà aquest diumenge a la nit amb l’actuació de Crystal Fighters, però entre els artistes que han aconseguit vendre totes les entrades del seu concert hi ha James Blunt, Rosario, Diego el Cigala, Andrés Calamaro, Patti Smith and Band, Els Amics de les Arts, Raphael, Jorge Drexler, Pablo Alborán i Diana Krall.

El 60 % del públic ha estat barceloní

El pressupost total del festival ha estat d’entre 3,8 i 4 M € i, segons els organitzadors, Concert Studio, ha generat un impacte aproximat de 750 llocs de treball directes i indirectes. Entre els assistents, el 60 % procedien de Barcelona; un 20 %, de la resta de Catalunya; un 10 %, de la resta d’Espanya, i un 10 % ha estat públic internacional.