(ACN) Rosalía ha encès el Palau Sant Jordi amb el seu icònic empoderament ‘Motomami’. En el primer dels dos concerts programats a Barcelona, la cantant catalana ha desfermat l’eufòria dels més de 17.000 assistents que han assistit a la vetllada i que no han parat de corejar els seus èxits. “Em fa molta il·lusió ser a casa”, ha afirmat, aclamada, l’artista de Sant Esteve Sesrovires.

Els temes del darrer treball han compartit nit amb els emblemes que la van catapultar a la fama amb el disc ‘El mal querer’. Al minuciós espectacle tampoc hi ha faltat ‘Despechá’, el gran èxit d’aquest estiu, del qual la cantant només ha publicat 35 segons. Diumenge Rosalía tornarà al Palau Sant Jordi novament amb les entrades exhaurides.

Els primers compassos de ‘Saoko’ han donat el tret de sortida a la nit de retrobament de Rosalía amb el públic català. “Actuar en aquest escenari sempre em fa feliç”, ha exclamat Rosalía davant els milers de fans que han omplert el Palau Sant Jordi, centenars dels quals han estat moltes hores fent cua per assegurar-se el millor lloc. Alguns, fins i tot han passat dies a l’exterior del recinte.

Em fa molta il·lusió ser a casaActuar en aquest escenari sempre em fa feliç”
Rosalía, cantant

Dalt l’escenari, vestida amb unes imponents botes i un vestit de cuir vermell, Rosalía ha despuntat entre un elenc de ballarins que l’han acompanyat en tota una nit de coreografies minucioses, projectades en tres pantalles de grans dimensions. Com està sent habitual al llarg de tota la gira, els músics han estat absents de cara al públic, fet que ha despertat una certa controvèrsia a les xarxes socials durant els darrers dies.

Rosalía inclou ‘Fucking money man’ en el concert de Barcelona

L’artista catalana ha repassat a Barcelona tots i cadascun dels temes de ‘Motomami’, amb els quals ha delit un públic que no ha parat de ballar durant les prop de dues hores d’espectacle. A banda del darrer treball, però, Rosalía també ha recordat grans èxits com ‘Malamente’, ‘Pienso en tu mirá’ o ‘Con altura’ i ha sorprès els espectadors amb un breu fragment “a cappella” de ‘Fucking money man’, que fins ara pràcticament no havia cantat en el marc del Motomami World Tour.

Al llarg de la nit no hi han faltat tampoc avançaments de temes encara no publicats, com ‘Aislamiento’ i el gran aclamat ‘Despechá’, del qual només es coneix poc més de mig minut però que ja s’ha convertit en un dels grans èxits de l’estiu i un himne entre els fans. Prèviament, un dels moments que més han fet embogir el públic ha estat l’acostament als incondicionals seguidors de la primera fila per cantar amb ells ‘La noche de anoche’.

Una mescla de grans èxits de música reggaeton, com ‘Papi chulo’, i una versió de ‘Blinding lights’, de The Weeknd, han arrodonit una nit en què s’ha pogut veure Rosalía visiblement emocionada en més d’una ocasió. L’artista ha culminat l’espectacle amb ‘Chicken teriyaki’ i una coreografia amb patinets dalt l’escenari, ‘Sakura’ i ‘CUUUUuuuuuute’, amb un final abrupte que ha deixat el públic sense bisos ni comiat.

De Barcelona cap a Bilbao, l’Amèrica Llatina, els Estats Units i Europa

Rosalía tornarà aquest diumenge, 24, al Palau Sant Jordi per trobar-se amb 17.000 nous espectadors. Continua així una intensa gira que va començar a principis de mes a Almeria i que aquesta darrera setmana l’ha dut a València i Madrid. Aquesta setmana entrant visitarà Bilbao, la Corunya i Palma.

A partir del 14 d’agost, la gira es traslladarà a l’Amèrica Llatina, mentre que al setembre volarà cap als Estats Units i el Canadà. De cara al novembre, Rosalía traslladarà el Motomami World Tour cap a Portugal, Itàlia, Alemanya, els Països Baixos, Bèlgica, el Regne Unit i França, on farà un últim concert a París el 18 de desembre.