El Festival Jardins de Pedralbes engega la desena edició amb música durant gairebé dos mesos, del 7 de juny al 24 de juliol. L’esdeveniment se celebra a l’interior dels Jardins del Palau de Pedralbes i enguany continua la seva aposta per la qualitat musical i la diversitat d’estils.

En un entorn privilegiat, el cicle de concerts a l’aire lliure arrenca després que els veïns denunciessin el certamen per una sobreocupació del recinte que afecta directament la biodiversitat dels jardins. Finalment, amb un nou plec de condicions, el festival se celebra amb nous requisits d’aforament i horaris.

Compte enrere per al Festival Jardins de Pedralbes, amb nous requisits d’aforament i horaris

En total són 34 concerts que ressonaran en aquest entorn verd de la ciutat amb noms destacats com James Blunt, Simply Red o Crystal Fighters.

Artistes als Jardins de Pedralbes

Els Festival Jardins de Pedralbes s’inaugura amb la veu de James Blunt i ni una cadira buida. Un èxit rotund per obrir aquesta desena edició, que també ha exhaurit les entrades per a altres de les seves propostes, com per exemple els britànics Simply Red.

El festival suma altres noms destacats com Diego el Cigala, que actuarà amb un concert especial tribut a Mèxic en què fusionarà flamenc, bolero i ranxera. El cantaor de flamenc serà l’encarregat d’obrir una de les setmanes més potents amb Andrés Calamaro i Patti Smith, tots dos amb cartell de complet, i Raphael, que torna als escenaris per celebrar els 60 anys com un dels principals artistes llatins de la història.

També sonaran per Pedralbes veterans com Tom Jones o A-Ha, que celebrà el 35è aniversari del seu àlbum debut, que inclou himnes conegudíssims com ‘Take on me’. El mes de juliol hi serà Crowded House, que trepitjarà els escenaris després de 10 anys aturats.

També al juliol hi actuarà Pablo Alborán amb les entrades ja esgotades un mes abans del concert. Paul Anka, Juanes i Gilberto Gil actuaran els darrers dies del festival, que tancarà l’edició amb l’indie electrònic de Crystal Fighters.

Entrades per gaudir del festival

Les entrades per al Festival Jardins de Pedralbes es poden comprar a través de la pàgina web de l’esdeveniment i de manera presencial a les oficines del Palau de la Virreina, a la Rambla, 99 (de 10 a 20.30 h).

L’entrada és gratuïta per als menors de tres anys i els menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats pel seu tutor legal per accedir a qualsevol espectacle.

Per motius de seguretat i higiene l’organització del festival no permet l’entrada de menjar ni beguda de fora al recinte.

Dates i ubicació del Festival Pedralbes 2022

El festival se celebra del 7 de juny i el 24 de juliol del 2022, als Jardins del Palau de Pedralbes, a l’avinguda Diagonal, 686.