El festival obrirà amb el documental ‘Molho, a bookstore in six chapters’, de Wolfgang Els. Un retrat de la comunitat sefardita instal·lada a Tessaloniki, a Grècia.

Entre la programació també destaquen altres documentals: ‘L’últim dels injustos’ –darrera producció del director de Shoah, Claude Lanzmann- i ‘An appartament in Berlin’-un audiovisual dirigit per Alice Agneskirchner, que visitarà el festival-. La directora s’ha interessat per la tercera generació després de l’holocaust a través de tres joves israelians que viuen a Berlín en un pis d’una família jueva que va ser expulsada pels nazis. En tercer lloc, ‘The Israeli code’ és un documental en clau d’humor que analitza -des de dins- la societat israeliana.

Pel que fa a les ficcions, Agnieska Holland  presentarà ‘In darkness’, un llarmetratge basat en la història real d’un empleat que va amagar jueus dins les clavegueres de la ciutat de Lvov.

En total, es presentaran 10 pel·lícules recents i de qualitat, la majoria premiades arreu el món. Per conèixer en detall la programació i les dates de la presència dels directors, consulteu web del festival.