Si enumeréssim tot el que ha anat passant en el món del pop aquest estiu, des dels àlbums i singles publicats a les anècdotes i episodis protagonitzats per les superestrelles, no acabaríem mai. Però el que sí que podem fer és una selecció que el pugui resumir i sobretot us aixequi d’allà on sigueu. Així, no falten a l’’Habitació 910’ Rosalía i el seu ‘Malamente’, l’exitosa col·laboració entre Dua Lipa i Calvin Harris, C.Tangana o la rapera de l’any, Cardi B.

Qui trobem també ben còmode a la nostra suite és el jove Troye Sivan, a qui l’Alvie ha volgut reivindicar com a promesa emergent ara que tot just acaba de publicar el seu segon álbum, “Bloom”, una deliciosa peça de pop alternatiu on trobem hits com ‘My, my, my’ o el seu senzill homònim.

I acabem fent doble parada al nostre continent. En la primera, rendim homenatge a dives britàniques d’inicis del mil·leni, com Geri Halliwell o Sophie Ellis-Bextor. En la segona trobem noms com Kate Ryan, Soraya o, més actual, Eleni Foureira: totes elles representen aquest so tan propi i icònic present a Europa durant les darreres dues dècades, l’euro-dance.

Ens acompanyeu? El pop més fresc és a l’‘Habitació 910’ de betevé 91.0 fm!

Escolteu el programa sencer aquí:

1a part

2a part