MARTA TORRAS, cap de projectes estratègics del Poble Espanyol "Les activitats diurnes estan molt pensades i enfocades a un públic familiar perquè puguin venir els pares amb nens, tenim tallers de decoració de galetes". "Trobo que és súper positiu fer coses per criatures i ajuntar el clima familiar, que hi hagi activitats pels pares i activitats pels fills". "Con el día que hace hoy apetece tomarse una, dos, tres o cuatro cervezas, depende de las ganas que tengas de beberla".

Després de l’èxit de les primeres convocatòries, els organitzadors han decidit ampliar la festa de quatre a sis dies. Va arrencar divendres i aquest n’ha estat el primer cap de setmana. Però el Biertgarten continuarà a partir de divendres vinent i fins diumenge, 1 de maig.

L’any passat hi van assistir més de 20.000 persones, i aquest any els organitzadors esperen igualar la xifra. La cita atrau gent de totes les edats i nacionalitats, i és una oportunitat de descobrir diferents varietats de cervesa. Entre totes les activitats, hi ha un taller per aprendre a servir cervesa amb tirador. Tot plegat, acompanyat de música en directe i de DJ.