Molta expectació aquest dissabte a la tarda a l’avinguda de Pau Casals per veure l’actriu Elizabeth Debicki fent de Lady Di a la sèrie britànica ‘The Crown‘, que s’està rodant aquest cap de setmana a Barcelona. Desenes de seguidors de la sèrie —i de l’actriu— s’han apropat fins a la zona de rodatge per veure, des de primera línia, com filmaven la persecució del cotxe de la princesa de Gal·les pels paparazzi a París. L’expectació era tanta, que algunes fans de l’actriu s’han emocionat quan l’han pogut veure a través de la finestra del cotxe i les ha saludat, com es pot intuir a les imatges que elles mateixes han enregistrat.

La gent cridava: ‘Diana, Diana!’ Pell de gallina… Ens ha saludat!”
Laia, seguidora de l’actriu Elizabeth Debicki

Alguns s’hi han passat hores

No tothom s’hi ha apropat a propòsit, però. Alguns s’ho han trobat de passada. És el cas d’una família que volia anar a veure una obra de teatre al Turó Park, però en arribar-hi s’han adonat que s’havien confós de data. “Hem vist això i hem dit: ‘Ens serveix d’activitat per passar la tarda.’ Hem vist un parell d’escenes i aquí ho estem veient, la mar de bé”, han assegurat als micròfons de betevé.

Desenes de persona darrere el cordó al rodatge de ‘The Crown’

Els qui s’han endut una sorpresa ben grossa han sigut uns britànics que estan de visita a la ciutat. Han confessat que els ha sobtat que la producció de Netflix estigui rodant aquesta escena a la ciutat de Barcelona, quan realment succeeix a París. Segons han dit, però, deu ser perquè “aquesta zona de Barcelona s’assembla a París“.

De fet, alguns dels qui veien el rodatge des de primera fila es pregunten si sabran reconèixer Barcelona quan emetin el capítol. “Em farà molta gràcia veure aquesta escena: a veure si reconec alguna cosa, ho canvien tot, o si se’ls n’escapa alguna. Han canviat algun nom del carrer i estarem atents als detalls”, ha assegurat una seguidora de la sèrie.