sagrada família setmana santa

Com ja va fer l’any passat per Setmana Santa, la Sagrada Família il·lumina aquest diumenge la façana de la Passió. Es tracta d’una locució musicada dels textos del bisbe auxiliar de Barcelona, Javier Vilanova, que relata la mort de Jesús. Durant l’espectacle, s’il·luminen els diferents grups escultòrics que formen la façana que dona al carrer de Sardenya i que precisament expliquen la mort i resurrecció de Jesús.

L’activitat és d’accés lliure i gratuïta. També es farà els dies 25 i 26 de març amb dues projeccions de mitja hora cada dia, una en català i l’altra en castellà.

sagrada família setmana santa
Centenars de persones beneeixen palmes i palmons a la Catedral de Barcelona
S’han fet diverses misses al llarg del Diumenge de Rams

Programació especial per Setmana Santa

Durant els dies de Setmana Santa, el temple de Gaudí ha programat diverses activitats. A banda d’il·luminar la façana de la Passió tres dies, també s’han programat altres actes religiosos i culturals. Aquest diumenge al matí s’ha fet la missa de rams i durant tota la setmana es faran, per exemple, tallers per a infants. Diumenge de Pasqua es farà una missa internacional a les nou del matí presidida pel rector de la basílica, Josep Maria Turull.