El Tricicle a 'Hits-Chimpum!'

El Tricicle ha anunciat que s’han esgotat les entrades per veure el seu comiat definitiu dels escenaris al Gran Teatre del Liceu. La companyia farà cinc funcions de ‘Hits-Chimpum!’ els dies 26, 28 i 30 de novembre, i el 2 i 4 de desembre, i ja ha exhaurit totes les localitats. Aquesta és la darrera oportunitat per veure actuar junts els tres integrants del Tricicle —Joan Gràcia, Paco Mir i Carles Sans— i els seus seguidors no s’ho han volgut perdre.

La companyia va decidir fer aquestes darreres representacions després que l’última temporada de ‘Hits’, al Teatre Coliseum, amb la qual deien adeu al públic, es veiés truncada per la pandèmia quan faltaven pocs dies per acabar.

Els membres del Tricicle van reconèixer que tenien ganes de “treure’s l’espineta” que els va quedar quan van haver de suspendre el final de la temporada. L’espectacle ara es diu ‘Hits-Chimpum!’ perquè ‘Hits’ ja era el nom de l’espectacle al Coliseum amb què es volien acomiadar dels escenaris; i ‘Chimpum!’ perquè, ara sí, posen punt final a una carrera de 40 anys als escenaris.

L’espectacle té una durada de 100 minuts en què hi ha una selecció de 12 esquetxos mínimament reduïts i un ampli resum de gags curtíssims que tanca l’espectacle.