Lluís Morera és un veí de Sarrià a qui tothom anomena Avi Llop. Els veïns el coneixen perquè fotografia les festes populars del barri, però la seva passió és conviure i retratar llops. Fa 10 anys que visita aquests animals en semillibertat i els fotografia. Un recull d’aquestes imatges es poden veure en l’exposició “Escolta el llop”, al bar de l’Associació Cultural Casa Orlandai, fins a finals d’octubre.

Poder conviure amb llops ha canviat la vida a Lluís Morera: “És el millor que m’ha passat, és com una amistat, o sigui, és un respecte mutu”. Un cop l’any intenta anar a un parc de llops de Màlaga per poder estar amb els animals, conèixer-los millor i fer-los fotos. Com que té experiència i n’és un expert, el deixen acostar-se als animals: “Ens estiràvem a la gespa i com que feia fred es posaven al nostre costat i ens donaven escalfor, era una cosa impressionant”, relata Morera.

Viure amb un llop a Sarrià

A Lluís Morera la passió pels llops li ve de lluny. Quan tenia vuit anys la seva família, al pis de Sarrià, tenia un gos llop, amb qui va conviure durant sis anys. El van portar dels Pirineus pensant que era un gos, però en la primera visita al veterinari van descobrir que era un híbrid de llop.

Amb aquesta exposició el fotògraf vol apropar la seva passió als veïns de Sarrià i mostrar la bondat d’uns animals que sempre han estat els dolents de la pel·lícula.