La Sala Ars, un nou espai escènic situat al carrer de Jonqueras, on hi havia El Rei de la Màgia, ha començat a fer funcions amb la comèdia ‘L’assassí del taladru’.

Les sales de petit format són una realitat canviant a la nostra ciutat. En els darrers anys n’han sorgit de noves, com l’Aquitània Teatre o el Teatre de la Gleva, però també n’han deixat de funcionar d’altres, com la Sala Muntaner, que va abaixar persiana al setembre. O El Rei de la Màgia, que va tancar l’hivern passat. El seu lloc l’ocupa des d’ara la Sala Ars. Si El Rei de la Màgia era una sala clarament especialitzada, la nova Ars aposta per una programació oberta a tots els gèneres amb clara vocació comercial. Hi haurà espectacles familiars, de màgia, monologuistes i teatre de text per a adults, principalment comèdia.

La sala 

No s’hi han fet obres. La sala és la que era, amb un petit vestíbul on abans hi havia la botiga d’articles de màgia, el cafè teatre i la sala d’exhibició, amb 165 butaques. Per assegurar el model de negoci es llogarà per a esdeveniments diversos una sala de 120 metres, que de moment és buida. La programació no funcionarà a ple rendiment fins al novembre.