Els Reis han arribat a Barcelona per mar amb l'històric pailebot Santa Eulàlia i allà ja els han rebut els més impacients, els primers en veure'ls les cares... Ses Majestats han recollit de mans de l'alcalde el tradicional pa i la sal, en senyal de benvinguda, i la clau de Barcelona, que aquesta nit els permetrà obrir totes les portes de la ciutat. Xavier Trias, que els ha rebut, emocionat, per primera vegada com a alcade, ha fet pública la seva carta als Reis per a Barcelona. XAVIER TRIAS, alcalde de Barcelona "El que us demano és que porteu a Barcelona molta il·lusió i molta confiança en el nostre futur, també que ens ajudeu a sortir de la crisi i a crear llocs de treball." Però a qui més s'esperava sentir era en Melcior, que a més d'un ha recordat al regidor de Medi Ambient, Joan Puigdollers. El rei blanc ha llegit la carta de dos nens barcelonins que demanaven que els reis portessin als infants del món el do de compartir... REI MELCIOR "Jugar és compartir les coses, per això l'important d'un juguet no és el juguet en si mateix, és totes les hores que en podreu gaudir amb els amics. Si compartim segur que tots serem molt més feliços." Melcior, Gaspar, molt semblant al pallasso Tortell Poltrona, i l'aclamat Baltasar... amb llarga experiència com a rei negre, han recollit les cartes dels més tardans. I allà, vora el port els Reis d'Orient s'han enfilat en els seus cotxes que els han portat a l'inici de la cavalcada. Els espera una nit ben llarga.

Els Reis han arribat a Barcelona a bord del pailebot Santa Eulàlia i han estat rebuts per l’alcalde, Xavier Trias, que els ha demanat que col·laborin per portar la felicitat als més necessitats. A la seva carta, Trias ha demanat a Ses Majestats els Reis d’Orient que portin a Barcelona “molta il·lusió i confiança en el futur” i que ajudin a “sortir de la crisi i a crear llocs de treball“.

El Rei Melcior ha agraït la rebuda dels barcelonins, i ha llegit una carta de dos nens de la ciutat, on es destaca el valor de compartir els regals rebuts aquesta nit de reis.