Han estat dels primers a entregar la carta al patge Gregori, hi havia nervis...alguns plors, però tots els nens que avui han pogut entregar-la ho han fet amb la lliçó ben apresa... Han entregat la carta a l'espera de la nit màgica, la del dia cinc, que arrencarà amb la cavalcada de cinc quilòmetres de recorregut i amb 1.132 participants. Una cavalcada que farà el circuit habitual, des del Moll de la Fusta, on els reis arribaran amb el pailebot Santa Eulàlia, fins a la Font Màgica de Montjuïc. Una de les novetats d'aquest any és que es podrà seguir el recorregut a través de les xarxes socials. Tot perque la cavalcada torni a ser un èxit. MARTA ALMIRALL, directora de l'ICUB Hi haurà una carrossa menys, però en canvi s'hi afegeixen, i això també una novetat, uns camions llançadora que s'encarregaran que els 12.000 quilos de caramels que es repartiran no només es quedin a primera fila.

Enguany s’han invertit 20.000 euros menys en la cavalcada i també es prescindirà d’una carrossa. Tot i això hi haurà altres novetats, com els nous camions llançadora que s’encarregaran que els caramels puguin arribar a tots els nens i nenes que s’acostin a recebre els tres reis d’Orient.

Una altra de les novetats d’aquest any és el seguiment de la cavalcada a través de les xarxes socials. Durant les tres hores que durarà el recorregut es podrà saber en cada moment per on passen les carrosses. Aquest seguiment es podrà fer a través del web de l’Ajuntament, a través de Twitter o de SMS.

El recorregut

Serà l’habitual de cada any: començarà al Moll de la Fusta, on arribaran els Reis amb vaixell, seguirà per l’avinguda del Marquès de l’Argentera i s’enfilarà per la via Laietana. A partir d’aquí passarà per la plaça de Catalunya, per la plaça de la Universitat, per l’avinguda del Paral·lel i finalment acabarà a la Font Màgica de Montjuïc.