Els Pets, la veterana banda de Constantí, ha tancat la gira de presentació del disc ‘Som’ a la sala BARTS. Una gira que van encetar al Liceu al gener i que els ha dut a fer una vintena d’actuacions, la majoria de les quals en espais reduïts. El concert ha tingut lloc en el marc del Cruïlla Tardor, epígon d’un certamen que ja els va convidar al juliol.

Per aquest colofó a la sala BARTS Lluís Gavaldà, Joan Reig i Falin Cáceres han comptat amb el servei no d’un guitarrista, sinó de tres durant la sessió: Jordi Batiste, Vidal Soler i Marcel Caballé, els tres que, en un moment o altre del darrer any, els han acompanyat de gira. El grup ha interpretat bona part dels temes del disc ‘Som’, molt elogiat per la crítica (algú ha dit que és, probablement, el seu millor disc), i un bon grapat dels temes més corejats al llarg d’aquests darrers 34 anys, com ‘Agost’, ‘La vida és bonica’, ‘Jo vull ser rei’ i tants altres.

El 6 i el 7 de desembre actuen a Londres i Dublín i al gener els Pets faran alguns concerts que es va haver de cancel·lar durant el 2019. De cara al futur la banda no té res gaire decidit, però han flirtejat amb la idea d’un aniversari, el dels 35 anys o el dels 20 senzills, perquè serà el 2020. “És l’avantatge de ser ‘granadet’. Et pots inventar cada any un aniversari diferent”, comenten sorneguers.