Comencem el programa d’avui amb el nou single d’un dels dúos més carismàtics del pop contemporani, el Neil Tennant i el Cris Lowe, més coneguts com els Pet Shop Boys.
Continuem amb la Tae Shi i el track del seu últim àlbum en el que col.labora el productor Blood Orange. Estrenem el nou single de la Billie Eilish i us recomanem els últims llarga durada de la Lidia Damunt i la Caroline Polachek. També podeu escoltar el nou single de La Bien Querida i en exclusiva una cara B que us sorprendrà molt. Us parlarem de la Nilüfer Yanya, les Saint Lou Lou i la seva cover del The Look of Love del Burt Bacharach. Un nou remix del Warterfalls de les TLC i una breu paradeta a l’últim llarga durada dels Cromatics completaran aquesta primera part de programa.

A la segona part us parlem del Megansito el Guapo com a nou talent interessant a seguir, del Lucio Batisti a mode de revival, del Neon Indian i el seu últim single íntegrament en mexicà i del nou single del Cola Boyy. Repassem els tres tracks publicats pel productor Mura Masa aquest 2019, amb col.laboracions de la Clairo o l’Slowthai i us punxem íntegre l’últim àlbum de la GFOTY, gran exponent del PC Music i del hardcorepop.

Escolteu el programa sencer aquí: