Sempre ho diem, a l”Habitació 910′ hi caben totes les criatures, les més inquietes i pintoresques, i aquesta setmana tenim “overbooking” del bo!

Obrim amb Jordi Cubino, productor darrere d’una infinitat d’èxits nacionals i internacionals: ha treballat amb Alejandro Sanz, David Bisbal, Mónica Naranjo, Kate Ryan o Toni Braxton, i ens explica algunes anècdotes. Entre els seus indispensables, ‘Show must go on’, de Queen, i ‘Titanium’, de David Guetta i Sia.

Delaporte ens visiten fugaçment per avisar-nos que ja ens podem anar preparant, que per a l’any vinent tenen moltes coses preparades i moltes col·laboracions explosives! Però mentre esperem, ens destaquen els seus referents més immediats: Drake i la danesa MØ.

Per la seva banda, l’escriptor i realitzador audiovisual Juan Arcones ens fa cinc cèntims de la seva trajectòria mentre escoltem Michael Jackson, i ens recorda alguns dels temes pop més controvertits que exposa a les seves xarxes socials, com el masclisme cap a les figures de Janet Jackson i Miley Cyrus.

No en teniu prou? Doncs, a més, us parlem del primer festival internacional de videoclips de Barcelona, els Soundie Music Video Awards, en companyia de la Sandra Tonisastre, una de les seves artífexs, i l’Alex Gargot, nominat gràcies al seu vídeo per ‘State of mind’, de Cora Novoa.

On n’hi caben dos n’hi caben tres, i molts més! Acompanyeu-nos, que el millor del pop el trobeu aquí, a betevé!