MAR SOLÀ, coordinadora de Lluïsos Teatre "Estem molt contents d'estrenar instal·lacions, teníem la platea molt vella, s'ha reformat tota i jo crec que ara tot el conjunt queda molt maco. De fet les companyies que han vingut que ja havien actuat altres anys aquí deien, ostres quin canvi. Tenim molta il·lusió i aprofitant que tenim aquesta vestimenta nova poder engegar aquesta nova etapa de Lluïsos Teatre amb més ganes que mai."

La platea és el símptoma més visible de la reforma. Les obres han durat un any i, per primer cop, se n’han vist els resultats aquest dimarts. Les seccions dels Lluïsos es començaran a traslladar al nou edifici però no serà fins a mitjan novembre quan se’n farà la inauguració oficial.

El Lluïsos Teatre vol aprofitar l’impuls de la remodelació per convertir-se en una sala de referència a la cartellera de teatre jove i familiar. Per això, aquesta temporada oferirà sessions exclusives per a les escoles. L’entitat s’ha fixat com a objectiu especialitzar-se en els titelles. Precisament, aquest gènere serà el protagonista del primer espectacle del curs, ‘La Julieta’, de la companyia La Perla 29.

L’entitat farà lloc a les companyies novelles i acollirà per primer cop dues residències artístiques, amb les obres ‘Contra la paret’ i ‘La trinxera’.