La vessant més mediàtica del Sant Jordi s'ha citat de nou a l'Hotel Regina. (respira) Després de 15 edicions el tradicional esmorzar ha aglutinat gairebé un centenar d'autors que des de primera hora ja estaven frisosos per contactar amb els seus lectors. LUCÍA CARAM, autora d''A Dios rogando' "Amb ganes de sintonitzar amb la gent i de compartir esperança en aquest moment fosc." RAMON GENER, autor de 'Si Beethoven pogués escoltar-me' "Avui per Twitter molta gent et diu moltes coses, però que te les diguin personalment és diferent que t'ho diguin per Twitter." MARTÍ GIRONELL, autor d''El primer heroi' "La gràcia és escoltar què et diuen i a partir d'això després tenir-ho present per altres novel·les." JORDI PANYELLA autor de 'Salvador Puig Antich, cas obert' "Ahir Òmnium ens va premiar amb la Llança de Sant Jordi, per tant expectatives bones, millor impossible." PILARIN BAYÉS, autora de 'Tot el que hem viscut' "Si els catalans cada dia de l'any fóssim com Sant Jordi, seriem la primera potència mundial". Els focus i els micròfons es movien insistents per la sala buscant les cares més conegudes... però també hi ha hagut lloc per als autors més novells. DANIEL FEIXAS i ERNEST CODINA, autors de 'Com triomfar a YouTube' "Estic una mica al·lucinat amb tota la moguda que es munta, tenim moltes ganes de veure com va tot." ANNA VIVES, autora de 'Si creus en mi, et sorprendré' "És el primer llibres de l'Anna... un llibre que vol demostrar l'optimisme, que és important confiar en les persones.. I el moment més esperat, aquest, la cada vegada més nombrosa foto de família. Aquest any, però, amb una gran absència, la de l'escriptor suec Jonas Jonasson, que tot i no ser-hi present, es preveu que la seva segona novel·la sigui una de les més venudes.

Entre els autors que s’han reunit al Regina hi havia una somrient Pilarín Bayés i també la monja Lucía Caram, autora d”A Dios rogando’, que ha vingut vestida amb l’hàbit blanc. El periodista i escriptor Jaume Barberà, un dels favorits a liderar les vendes en no-ficció en català, ha dit als mitjans que no hi pot haver ningú que llegeixi el seu llibre i “no acabi indignat”. Barberà ha publicat ‘9N2014’.

La jove Anna Vives, autora de ‘Si creus en mi et sorprendré’, afronta el seu primer Sant Jordi amb molta il·lusió. L’autora, amb síndrome de Down, vol que el seu llibre animi el lector a mirar endavant amb positivitat.

Victor Amela, Gaspar Hernández, Rosa Díez, Antoni Vives, Pedro J. Ramirez, Rafel Nadal o Martí Gironell tampoc no han volgut faltar a la cita amb els lectors ni a la cada vegada més multitudinària foto de família que enguany ha comptat amb prop d’un centenar d’autors.