La història d'amor entre el Nemorino i l'Adina és el fil conductor d'aquesta òpera pensada per a un públic familiar. Està basada en l'obra que el compositor Gaetano Donizetti va estrenar a principis del segle XIX. MARTA BAURIER “M'ha agradat perquè normalment les altres òperes són per persones més grans.” SANTI EGUIAGARAY “He vist altres òperes però no eren tan així d'amor i tal... i, bé, m'ha agradat, he sentit alguna cosa especial.” ‘El màgic elixir’ ha estat produïda pels Amics de l'Òpera de Sarrià. Amb aquesta obra inauguren la nova temporada pensada, com sempre, per apropar el gènere operístic a tots els públics. ASSUNTO NESE, director gerent dels Amics de l'Òpera de Sarrià “La idea era fer una obra nova, aprofitant un tema que és l'’Elixir d'amor’, de Donizetti per a tots els públics, o sigui que pugui ser per a un públic de gent gran però sobretot una mica amb una vessant pedagògica que és per als nens.” ALBERTO GARCÍA, autor d’‘El màgic elixir’ “Si canvies, que canviïs de veritat, que expliquis a un públic modern, d'una manera moderna, el que és aquella òpera. Sense aquesta cosa, de tancament musical i de text.” El Teatre de Sarrià serà l'escenari dels espectacles que han programat els Amics de l'Òpera de Sarrià fins al maig. Obres de petit format, amb una durada màxima d'una hora i mitja i sempre amb un caire divertit.

‘El màgic elixir’ ha estat produïda per Amics de l’Òpera de Sarrià. La música va a càrrec d’Alberto García Demestres i la direcció és de Joan Font. Es tracta d’un espectacle per a tots els públics que explica la història de set joves d’avui en dia, dos músics i cinc cantants que, nerviosos i emocionats, decideixen interpretar una òpera per les festes de la primavera i escullen ‘L’elixir d’amor’, de Gaetano Donizetti. L’obra, a més de tenir una vessant còmica, també té un aspecte pedagògic per tal d’introduir en el món de l’òpera els més petits.

Amics de l’Òpera de Sarrià es una associació creada fa quatre anys per difondre el gènere operístic. Es va fundar coincidint amb la reobertura del Teatre de Sarrià, després d’una profunda rehabilitació, amb l’objectiu de dotar el teatre d’una temporada estable d’òpera de cambra. La programació que ofereixen són espectacles d’òpera de petit format, és a dir, de com a màxim una hora i mitja de durada, de caire divertit. ‘El màgic elixir’ es tornarà a representar els dies 12 i 13 de desembre.