saló manga 2021

El Saló del Manga 2021 de Barcelona arriba a la recta final. Acabarà aquest dilluns, però encara ets a temps de descobrir algunes de les propostes d’aquesta cita amb el món del còmic japonès. A continuació et fem un recull de tot allò que no has vist del Saló del Manga 2021.

saló manga 2021

La mangaka Waka Hirako hi participa des del Japó

Les restriccions per la covid han impedit als mangakas japonesos participar-hi presencialment, però el Saló del Manga 2021 ha utilitzat la tecnologia per acostar els autors nipons als seus seguidors. Aquest 1 de novembre no et perdis l’oportunitat de seguir la xerrada de Waka Hirako, creadora de ‘My broken Mariko’ i una de les dues guanyadores del prestigiós Festival d’Art del Japó.

Waka Horako
Portada de ‘My broken Mariko’, de Waka Hirako

Reflexiona sobre el “bullying” al manga

A través del manga i l’anime també es pot reflexionar sobre el “bullying”. Aprofita l’últim dia del Saló del Manga per analitzar a través de les teves publicacions preferides quins tipus de “bullying” hi ha i per identificar quins són els perfils de l’assetjador i de la persona que ho pateix. Els encarregats de dirigir aquest taller seran els membres de l’espai de llengua i cultura japoneses, l’Espai Daruma.

Aconsegueix un cartell signat per Laia López

Té més d’un milió de seguidors a les xarxes i és la creadora del cartell del Saló del Manga 2020. Si ets seguidor del manga segurament ja saps de qui parlem. Després de l’edició virtual de l’any passat, enguany Laia López es trobarà amb els seus fans per signar-los el cartell. Serà aquest dilluns de 12 a 13 h.

cartell del Saló del Manga 2020
Cartell del Saló del Manga 2020, creat per Laia López

Concert de Bunny Kaisui

Per fi ha arribat el dia d’una de les actuacions més esperades d’aquest Saló del Manga 2021. La cantant i ballarina de cançons d’anime i J-pop Bunny Kaisui farà un concert al gran escenari de la Fira de Barcelona. L’espectacle començarà a les 17 h.

Aprèn nihon ryori amb el xef Roger Ortuño

Nihon ryori és el nom de la gastronomia japonesa. Enguany el xef Roger Ortuño repeteix als fogons i acompanyat d’altres xefs et farà viatjar fins al Japó a través del paladar. Aquest dilluns no et perdis el tast de sake o els tallers de sukiyaki i de Tokio ramen.

Cata Sake Salo manga