L’exposició “Love is blind” transporta les peces de l’artista italià instal·lat a Barcelona TVBoy del carrer a les parets de la galeria Imaginart, al número 432 de l’avinguda Diagonal. Obres pop art iròniques, coloristes i, fins i tot, absurdes que busquen, en tot cas, no deixar ningú indiferent. Hi destaca una còpia en acrílic sobre llenç de l’obra que va enganxar el dia de Sant Jordi en una gasolinera del passeig de Gràcia, un dibuix de Messi i Cristiano Ronaldo fent-se un petó. També hi exposa una altre petó impossible, el del papa i Donald Trump que va enganxar al pont de Sant’Angelo de Roma i que també va esdevenir viral.

“M’interessa, no ho puc negar, la provocació”, explica TVBoy. “M’agrada que les meves obres facin parlar i que creïn un discurs  controvertit”, afegeix.

A més de les obres de TVBoy, que es venen a un preu que oscil·la entre els 6.000 i els 1.800 euros, l’exposició es completa amb peces originals d’autèntics referents del món de l’art urbà. Al pis de dalt de la galeria es pot veure una obra de Banksy, una altra de Jean Michel Basquiat i diverses de Keith Haring. L’exposició es podrà visitar fins al 31 d’agost.