La Sagrada Família continua amb els actes de celebració de la fi de les torres dels evangelistes. Després del concert de la Banda Municipal de Barcelona, que va actuar per primera vegada al temple de Gaudí, aquest dissabte s’ha fet una trobada castellera. Hi han participat els Castellers de la Sagrada Família, els de Sants, Sarrià i la Colla Castellera de l’Esquerra de l’Eixample, que han representat les quatre torres dels evangelistes.

Un exemple d’esforç i constància

Les quatre colles han fet quatre columnes davant la façana del Naixement, al carrer de la Marina. D’aquesta manera, representen les quatre torres evangelistes amb què, segons Guillem Herrero, president dels Castellers de la Sagrada Família, comparteixen “els valors” i “la simbologia”. “Un exemple d’esforç, constància, d’estima entre persones i de treball en equip”, ha dit. Junt amb els altres tres presidents de colla, se’ls ha lliurat un obsequi commemoratiu.

L’encesa de les torres dels evangelistes, aquest diumenge

Després de la jornada castellera, aquest diumenge la Sagrada Família farà una missa solemne oficiada pel cardenal Joan Josep Omella i després beneirà les quatre torres dels evangelistes. L’acte culminarà amb l’encesa de les quatre torres a partir de les 18.45 h. Els llums es podran veure cada vespre fins després de Nadal.