Els Jordis i Jordines de tot el món que el 23 d’abril estiguin a Barcelona podran gaudir d’una visita  gratuïta a la Sagrada Família que començarà a les 20.15 h, amb el temple buit. D’aquesta manera, la basílica se suma a les activitats que es viuran a la ciutat amb motiu de la diada de Sant Jordi. Per poder participar en la visita és imprescindible enviar correu de reserva a santjordi@sagradafamilia.org amb la fotocòpia d’un document que acrediti el nom i s’hi podrà accedir amb un acompanyant. El temple ha posat a disposició 45 entrades dobles.

Hi poden participar totes les persones que duen el nom del patró de Catalunya, en qualsevol dels idiomes, segons una llista que ha facilitat el temple: Jordi, Jorge, George, Georges, Gorka, Xurxo, Gjergj, Georg, Jörg, Jürgen, Jörgen, Jirjis. Gevorg, Georgi, Jiří, Juraj, Jure, Juro, Jura, Đuro, Đurađ, Juroslav, Juriša, Juco, Zoran, Jørgen, Jørn, Georg, Juraj, Jüri, Yrjö, Jyrki, Jyri, Deòrsa, Seòras, Siôr, Siors, Siorus, György, Seoirse, Georgius, Jurģis Jurgis, Jurjis, Joris, Sjors, Jørgen, Georg, Gheorghe, Jörgen, Göran; o Jordina, Georgina, Georgette, Georgia, Jorgelina, Deòrsag, Georgia, Jurga.

L’escultura de Sant Jordi de Josep Maria Subirachs té una presència destacada dins el temple, ja que és l’únic sant amb presència a la nau central, juntament amb Josep i Maria.