El passeig de Gràcia commemorarà el Dia Internacional del Jazz 2024 amb 10 hores de concerts gratuïts el diumenge 28 d’abril, dos dies abans de la data assenyalada. L’escenari se situarà a la confluència amb el carrer de Casp i acollirà música de les 12.30 h a les 22 h. La jornada musical s’emmarca en els actes commemoratius del 200 aniversari de l’emblemàtic passeig.

Quins concerts s’hi podran veure?

La jornada començarà amb la Sant Andreu Dixie Band, que dirigeix Joan Chamorro i nascuda dins de la Sant Andreu Jazz Band, que reinterpreta jazz dels orígens, des de Nova Orleans fins al swing. Després serà el torn de Liceu BLAM Collective, del Conservatori del Liceu sota la direcció de Pedro Campos i Alex Dee.

Chicuelo, Andrea Motis i Antonio Sánchez

També es podrà veure l’espectacle Mestres del Raval, que ret homenatge als músics que a finals del segle XX van fundar el Taller de Músics. A primera hora de la tarda hi haurà flamenc, amb l’actuació del guitarrista de Cornellà Juan Gómez, Chicuelo, que presentarà el nou espectacle ‘Caminos’. La trompetista i vocalista Andrea Motis també hi participarà amb la Barcelona Gospel Messengers. Clourà la jornada el bateria Antonio Sánchez, amb el projecte Bad Hombre.