"Som Cop de Rock una banda que fa el que pot..." Així es presenten un grup d'amics de la costa brava forma una banda de rock. Aquest és el punt de partida de la història d'aquest estil musical que es va consolidar als noranta i que ha marcat tota una generació. Joan Lluís Bozzo, director de 'Cop de Rock' "Cop de Rock és un missatge d'amor al rock català que va ser un moviment esplèndid i és un missatge per dir que endavant i que això ni s'ha acabat ni s'acabarà". És l'homenatge als que han format part del rock català. Més de 50 temes de 14 grups diferents expliquen les aventures dels 'Cop de Rock', com comencen, com acaben i com ho tornen a intentar uns anys després, i entremig de tot això no hi podia faltar una història d'amor. Mariona Castillo, actriu "Si llegeixes el guió va tant lligat, la cançó té tant a veure amb el que està passant en aquell moment que com actors, senzillament, utilitzes aquella cançó per seguir explicant la història". Emocionals, nostàlgics, i despertar l'interès de tots aquells que no van viure tant intensament aquella etapa és un dels objectius dels musical però sobretot vol enviar un missatge esperançador i demostrar que les segones oportunitats existeixen.

‘Cop de Rock’ repassa la història del rock català, però també tracta temes com les segones oportunitats o els amors i desamors. Roger Berruezo, Mariona Castillo i Paula Vives, entre d’altres, donen vida al grup de joves que creen un grup de rock als anys 90. La música s’interpreta en directe amb una banda amb un pianista, un bateria, dos guitarristes i un baix.

Joan Lluís Bozzo dirigeix l’obra, de la qual també ha elaborat el guió. La coreografia va a càrrec de Cristina Allande i la producció musical, de Toni i Xasqui Ten.