El 'Connexió Barcelona' va ser el primer programa a Espanya que va utilitzar la tecnologia mòbil 3G i 4G per oferir continguts en directe. Això fa que els equips de reporters tinguin una gran llibertat de moviments per informar en directe des de llocs insospitats. I també tenen la capacitat de poder seguir l'actualitat al moment, i oferir imatges abans que ningú del que passa a Barcelona. GABRIELA GRÍFOL, directora del 'Connexió Barcelona' "La informació en directe és ràpida, propera i fresca, aquesta és la nostra filosofia i així hem de continuar apostant per portar a tots els teleespectadors de Barcelona les notícies d'una manera àgil i ràpida i les que puguin venir, perquè el CNB és un programa jove que aposta per fer provatures i per trepitjar el carrer perquè portem Barcelona al nostre ADN". Amb aquesta filosofia el 'Connexió Barcelona' ha informat cada tarda els barcelonins sobre l'actualitat de la ciutat fins arribar al programa d'avui, el número 1.000. Un motiu de celebració que ha comptat amb la complicitat d'alguns dels entrevistats del dia i de moltes cares conegudes d'aquí, i de més enllà.

Durant aquests sis anys a BTV, el ‘Connexió Barcelona‘ ha emès 4.000 reportatges i 9.000 connexions en directe amb una intenció molt clara: trepitjar els carrers de Barcelona i mostrar als espectadors tot el que hi passa. La directora del programa, Gabriela Grífol, explica que el magazín és “un programa jove que aposta per fer provatures”, com va fer al seu dia amb la tecnologia mòbil 3G i 4G. De fet, va ser el primer programa de l’estat a incorporar aquest sistema, que permet la transmissió d’imatges d’alta qualitat sense cables i amb un equip lleuger.

Aquesta és una de les marques de la casa, com ho són les connexions en directe, que ofereixen la informació “ràpida, propera i fresca”. A més de donar totes les dades sobre l’actualitat a través dels periodistes que hi ha repartits per la ciutat, el magazín presentat per Emma Quadrada també inclou seccions de gastronomia, cinema, tecnologia o cultura.