concert the killers razzmataz

(ACN/Redacció) The Killers han sorprès els seus seguidors amb l’anunci d’un concert el proper 10 d’abril a la Sala Razzmatazz. El de Barcelona serà l’únic recital del quartet de Las Vegas abans de començar a finals de mes la gira que els portarà per diverses ciutats dels Estats Units i d’Europa.

Les entrades del concert es posaran a la venda aquest dijous a les 10 h als webs de Live Nation i Ticketmaster, tot i que hi haurà una prevenda exclusiva que arrencarà aquest dimecres a les 10 h per a les persones inscrites a Live Nation. El preu dels tiquets s’enfila fins als 85 euros més despeses de gestió, una xifra que ha despertat, de nou, el debat a les xarxes socials sobre l’encariment de les entrades als recitals.

20 anys des del seu primer disc, “Hot fuss”

The Killers aterraran a Barcelona abans de la gira del seu darrer disc, “Rebel diamonds”, publicat a finals de l’any passat i que recopila 20 dels seus grans èxits, com ara ‘Mr. Brightside’, ‘When you were young’, ‘All these things that I’ve done’, ‘Human’ i ‘Read my mind’.

I és que enguany el quartet celebra 20 anys de “Hot fuss”, el primer dels seus discos i el que els va obrir la porta a una sèrie d’èxits que els han valgut nombroses nominacions als Grammy, als MTV Video Awards i als NME Awards, entre d’altres. Com a commemoració d’aquests 20 anys, The Killers ja han anunciat una gira l’estiu vinent en què interpretaran “Hot fus” íntegrament.