I novament ho fem amb una convidada de luxe. Per a la nit més especial de l’any, feia falta tot el brilli-brilli possible i la llum d’una estrella pop com Roser. Acaba d’estrenar el vídeo de ‘Diva’s Disco’, tema principal que dóna nom a l’espectacle que presentava a principis de 2018 a Madrid i que el 2019 torna als escenaris. I aquest és l’esperit que volem per a acomiadar l’any: els èxits que mai fallen, les dives immortals del pop i un repàs al millor d’aquest 2018.

Com podeu imaginar, doncs, sonarà Rosalía, sens dubte un dels noms més destacats d’aquests darrers mesos, així com la també catalana Bad Gyal o la rapera del moment, Cardi B.

Però la banda sonora d’aquesta revetlla ve marcada, sobretot, per la pròpia Roser i els seus imperdibles: de les Spice Girls als Backstreet Boys passant pels ritmes infal·libles de Jennifer López. I cal fer especial menció, naturalment, a la diva per excel·lència, la infinita i inigualable Cher. A tot això cal sumar-hi els hits més mítics de la pop-star catalana, com ‘Quiero besarte’ o el nostre favorit de tots els temps, ‘FOC’.

Tot llest per a les campanades més pop de la radio! Feliç 2019 de les criatures més entremaliades del panorama!

i després, la sessió més pop de Jordi Chicletol!

Escolteu el programa sencer aquí: