El cicle proposa diverses opcions cinematogràfiques en què els espectadors poden gaudir escoltant la música de la banda sonora en directe. L’escollida per inaugurar la cita ha estat la pel·lícula ‘Gladiator’, de Ridley Scott, que es projectarà tant aquest dissabte com diumenge. Aquest és el primer de tres caps de setmana cinematogràfics que es faran durant aquesta temporada, i l’elecció de ‘Gladiator’ no ha estat casualitat. Es tracta d’un film que va guanyar dos Globus d’Or, entre els quals el de Millor Banda Sonora, per als compositors Hans zimmer i Lisa Gerrard, a banda de cinc premis Oscar. Aquest primer concert el dirigirà Justin Freer, i tindrà la col·laboració de la solista Clara Sanabras, la Coral Polifònica de Puig-Reig i la Coral Càrmina.

Entre la resta de propostes de cinema hi ha ‘Pirates del Carib: la maledicció de la Perla Negra’, que es projectarà i sonarà el cap de setmana de l’1, 2 i 3 d’abril. D’altra banda, el 14 i 15 de maig es podran escoltar les bandes sonores de pel·lícules dirigides per Tim Burton.

Aquesta és la segona edició de l’OBC cinema, després de l’estrena de l’any passat amb la saga d”El senyor dels anells’. Els organitzadors diuen que el cicle va néixer, sobretot, amb la idea d’entretenir, però també d’apropar la música simfònica i clàssica al gran públic.